Kuld E - Efter fraflytning

Jeg har til min glæde set, at Kuld E's nye forældre har fundet hinanden på fb-siden Japansk spids, hvor de hver især har skrevet lidt.

Derudover har jeg fået mails og SMS'er.  Det har bare været så dejligt at kunne følge lidt med - specielt her i starten.

 

Balto

10.04.15

Så har vi hørt fra Balto.  Han har haft en fin tur hjem i bilen.  Han sov hele vejen og lod sig ikke distrahere af store, larmende lastbiler, der kørte forbi.  Han har været ude og gå en lille tur og han er kommet af med både det ene og det andet.  Han er stille og rolig - helt perfekt.  En rigtig god start.  Og jo, han er blevet helt hvid igen (efter gravearbejdet i haven).

Fnuggie

11.04.15

Natten gik fint.  Han vækkede familien kl. 6, hvor han skulle ud.  Han piber lidt, når han er udenfor, men er helt tryg i lejligheden.  Ude gør han igen, hvis en hund gør ad ham, men søger alligevel tryghed hos sine mennesker.
Pladsen under sofaen er blevet hans fristed.

10.04.15

Fnuggie er også kommet godt hjem, dog med en enkelt opkastning til sidst. Han har også fundet sin mad- og vandskål.  Han er kommet af med det, han skulle i en lille pause under kørslen.  Han har inspiceret lejligheden og gået tur i parken.  Fin start.  Han er forståeligt nok lidt beklemt ved situaionen, men han logrer og er i godt humør.

Kimi

02.05.15

Mie er startet til hundetræning med Kimi, der allerede nu har lært at gå uden snor.  Hun er så focuseret på sin "mor", at hun helt kan abstrahere fra alle de andre på pladsen - og altid ved, hvor Mie er.  Kimi er en glad og arbejdsivrig lille hund, der har vundet alles hjerter.

17. 04.15

Mie er meget stolt!
Kimi har boet hos dem i 7 dage og hun har de sidste 2 dage sovet fra 21 om aftenen til 07 om morgenen uden uheld og så har hun oven i købet været alene hjemme i 5 timer uden at sige så meget som et pip og uden uheld her også. 
Hun er bare så god og nem, siger Mie. 

 

 

11.04.15

Kimi er kommet godt hjem til Ringsted.  Køreturen gik godt uden problemer - hun sov det meste af vejen.  Hun og kattene er ved at finde ud af at være sammen.  Men det skal nok gå godt.
Hun drikker fint og har både lavet det ene og det andet udenfor.  Har sovet et par timer, spist, tisset - og sover igen.
Kimi er vist allerede ved at løbe om hjørner med Mie.  Hun var ikke sulten til frokost, så Mie blev bekymret og blandede EN LILLE SMULE lækkerier i tørkosten - og SÅ spiste Kimi op.

Mika

13.04.15

Mika er kommet godt hjem til Næstved.  De havde et lille stop på vejen, hvor hun lige klarede et toiletbesøg.  Alligevel blev hun lidt køresyg til sidst, men det er hurtigt glemt.  Hun har nu taget sit nye hjem i øjesyn - og er blevet træt.

Keiko

13.04.15

Keiko peb lidt i starten af køreturen hjem til Kalundborg, men faldt hurtigt i søvn.  Hun har inspiceret både hus og have og er ved at finde sig til rette.