Kuld D - senere

3. august 2013 - Charlie på udstilling i Fuglebjerg

Den stolte Kenn. Jeg gjorde det!

Charlie kom på udstilling i Fuglebjerg, hvor Kenn havde fornøjelsen at gå med ham.  Det gik rigtig fint.

Dommer:   Dusan Paunovic, Serbien

Udtalelse:
"7 month compact male, enough correct build for age, correct head, bit and pigmentation topline still growing, correct tail, still puppy moving.  Enough correct coat."

"Særdeles Lovende" - lyserødt bånd
Placering :  nr. 2.

Kenn forhastede sig ikke, men gik stille og roligt med Charlie, der gik rigtig fint.  Lidt mere fart på havde ikke gjort noget.  Men Kenn havde lige nået at være med til ringtræning og gik i et tempo, hvor Charlie ikke kunne risikere at slå over i galop.
Rigtig godt gået!  Til lykke med det.

Vi fik en hilsen senere på dagen, hvor vi fik at vide, at Charlie var SÅ TRÆT og sov hele resten af dagen.

3. juli 2013 - På besøg hos Charlie

Se, hvor fint, jeg kan stå! Jeg må da få en præmie til udstillingen.

Charlie er blevet en rigtig flot hund, som skal til hundeudstilling i Fuglebjerg lørdag den 3. august.  Vi lavede en hurtig ringtræning og hyggede os i haven, hvor Donna hurtigt fik fortalt Charlie, hvor langt han skulle gå.  Diva blev holdt i lidt kort snor i starten, men det varede ikke længe, før alle 3 hunde gik fredeligt mellem hinanden.  Charlie viste sin respekt for de ældre - uden at være bange - og så var der ingen problemer.  Perfekt.

 

26. marts 2013 - Silas til træning.

Se, jeg kan danse linedance!

I dag var Silas for første gang til hvalpetræning - og Henrik tog lige hen for at kigge på og få en sludder - også med trænerne.

Silas faldt hurtigt til og legede med de andre hunde.  Så Inger var glad.

 

5. april 2013 - Silas 12 uger

Inger ringer jævnligt og fortæller, hvordan det går med Silas. Han bliver vist lidt (meget) forkælet. Inger har aldrig haft så lærenem en hund før, så der er masser af ros til ham.

Silas har også været til dyrlægen og fået masser af ros.  Han er stadig en grovæder, så der skal holdes lidt igen med fodringen. Han skal ikke blive ved med at vokse i det tempo, han gør nu.  

Silas er tilmeldt et hvalpemotivationshold fra maj - samme sted, hvor vi gik med både Donna og Diva, så det skal nok blive godt.

Han mangler nogle hunde-legekammerater så Inger er gået på jagt efter nogle små hunde, han kan lege med - eller et kursus i ventetiden.

5. april 2013 - Charlie 12 uger

Smukke Charlie

Vi får jævnligt små hilsner fra Charlies nye familie.

Han er sød og fræk og skal begynde til hvalpetræning i næste uge.

Han vejer nu ca. 4 kg og er blevet rigtig flot.  Dyrlægen var meget tilfreds med ham, da han blev vaccineret.  Han vejede lige det, han skulle.  - Og familien fik ros for deres negleklipning - flot!  flot!

 

22. marts 2013 - Hilsen fra Charlie

I dag har Charlie prøvet at være på arbejde sammen med sin mor.  Han var ikke spor bange for alt det nye.  Han er nysgerrig og faldt hurtigt til mellem alle de rare mennesker, der alle ville nusse med ham.  Han var dagens mand i skysovs - så det er nok ikke sidste gang, han får lov til at komme med. 

Han har måske evner for at blive besøgshund.  Det er der flere japanske spidser, der er.

17. marts 2013 - Besøg hos Silas

Krudtuglen Silas skal man holde godt fast på.

Vi aflagde besøg hos Silas, der nu er blevet 9 uger og stadig er lige fræk og forslugen.  Han skal nok lidt på slankekur.  Vi havde Donna med, der lige én gang for alle forklarede, at det var hende, der bestemte.  Det fattede Silas straks og resten af besøget gik fint.  De snuste til hinanden og logrede - begge to.  Silas skulle holde sig i baggrunden, ellers blev Donna sur.  Der var ingen tvivl om, at de kunne genkende hinanden - og at Silas kunne genkende os.  Det var smadderhyggeligt at hilse på.  Inger havde skrevet en lille liste med facts og spørgsmål.  Der var ingen problemer og han er bare så dejlig.

Inger ringede senere og fortalte, at Silas var så træt efter besøget, at han havde sovet i flere timer.