Keimiko Di-Shi's Genkina Maggiduddi (Duddi)

Duddi i haven august 2017

Duddi april 2018 - fotograf Astrid Andersen

Duddi er født den 31. januar 2017 som datter af vores Diva og Shiro, som også er far til Divas E-kuld.  Se stamtavle og billede af faderen under kuld E.

Vi har valgt også at beholde en af tæverne her fra Divas sidste kuld (før hun går på pension), så vi kan fortsætte opdrættet med efterkommere af vores "gamle" hunde.

Duddi vejede ved fødslen 210 g og som 8-ugers 2.020 g.  Hun er født som nr. 2 i kuldet - og er den mindste.

Duddi er en meget aktiv lille pige.  Hun ligner sin mor meget både i udseende og væremåde.  Vi har virkelig fået vores sag for, når Duddi finder ENHVER åben skuffe eller dør, som hun kan "stjæle" noget fra.  Hun betragter det som jagttrofæer, der straks bliver båret ud i haven og gemt i en bunke, som vi kalder hendes skatkammer, hvis det da ikke bliver spredt ud over græsplænen.  Henrik har meget ofte måttet ud i regnvejr for at redde sine sutsko eller træsko, som Duddi mente skulle en tur ud i haven.  Der sker noget, hvor Duddi er i nærheden.

Hun har haft stor glæde af sin "storesøster" Daisy, der var 14 måneder, da Duddi blev født.  Daisy har været utrættelig i sin leg med Duddi.  Det har aflastet hendes mor Diva og tante Donna, som ikke mere gider lege med små hvalpe.

Lige fra hun var 8 uger, har hun deltaget i voksen-hunde-træning sammen med resten af flokken en gang om ugen.  Hun er blevet rigtig godt modtaget af alle de andre hunde.  

Hun har gået til hvalpetræning i Vig lige som vore andre hunde.  Der får de det grundlag, der skal bygges videre på.  Vi har været superglade for denne træning.

De japanske spidser har arrangeret ringtræning, hvor de, der har lyst og skal på udstilling kan deltage.  Her har Duddi også deltaget i et kursus med henblik på Fuglebjerg-udstilling i august 2017.

Duddi er blevet avlsgodkendt i 2018 på udstilling i Køge.
Patella er 0/0, så det kan ikke være bedre.

Hvalpekuld

 Duddis 1. kuld er med Charlie den 10.10.2019.
Det blev til 2 tæver:

Keimiko Du-Char's Ivory Amy
Keimiko Du-Char's Ivory Chika

                                                  Duddi's udstillingsresultater   

 

     Dato          Sted             Arrangør   Klasse    Dommer              Resultat

3   3.3.2018     Køge            SPK           Junior     Carsten Birk        Exc 2. plac.


2   13.8.2017   Fuglebjerg    SPK           Hvalp     Wera Hübenthal   SL 2. plac.


1   12.8.2017   Fuglebjerg    SPK           Hvalp     Rodi Hübenthal    L


 Udstillingskritikerne kan ses på Duddi's udstillingsfane.